16 Mei 2017

Mopar lanceert gratis en unieke bandengarantie ‘Tire Care’

Mopar, het aftersalesmerk van FCA voor accessoires, services, customer care en originele onderdelen, lanceert 'Tire Care'. FCA Netherlands B.V. is de enige auto-importeur die deze gratis bandengarantie via het dealernetwerk aanbiedt. Tire Care staat voor kosteloos herstel of gratis vervanging bij een beschadigde band.

Tire Care is een gratis bandengarantie, volledig verzorgd door een FCA dealer van Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep en/of Lancia. Mocht de bij de FCA dealer aangekochte band beschadigd raken, dan wordt die gerepareerd zonder bijkomende kosten. Als de band onherstelbaar beschadigd blijkt, dan krijgt de klant een nieuwe band van hetzelfde type, ook weer zonder bijkomende kosten. De service wordt, zoals alle werkzaamheden, uitgevoerd door gekwalificeerd personeel dat gebruikmaakt van specialistische apparatuur speciaal ontwikkeld voor de FCA merken.

Tire Care is van toepassing op alle banden aangekocht bij de FCA dealer voor particulier gebruik. In aanmerking komen alleen voertuigen tot 3.500 kg met uitzondering van Run on Flat banden. Tire Care is geldig tot en met 12 maanden na aankoop van de band en/of profieldiepte van 2 mm. Bij een lekke band waar Tire Care op zit, wordt reparatie, evenals demontage, montage en het balanceren kosteloos uitgevoerd.

 

-----------------------------------------EINDE BERICHT----------------------------------------

 

Noot voor de redactie:

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) is de op 7 na grootste autofabrikant ter wereld. De groep ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt auto's, bedrijfswagens, onderdelen en productiesystemen wereldwijd. Het opereert met de merken Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Ram, Maserati, SRT (race divisie toegewijd aan high performance auto's) en Mopar (aftersalesmerk van FCA voor accessoires, services, customer care en originele onderdelen). Ook behoren Comau (productierobots), Magneti Marelli (elektronica) en Teksid (ijzer en aluminium onderdelen) tot FCA. FCA levert ook financieringen, lease- en huurdiensten door middel van dochterondernemingen, joint ventures en overeenkomsten met gespecialiseerde finance operators. FCA bevindt zich in 40 landen wereldwijd en onderhoudt commerciële klantrelaties in meer dan 140 landen. In 2016 verkocht FCA ruim 4,7 miljoen voertuigen. FCA is beursgenoteerd op de New York Stock Exchange ("FCAU") en de Milan Stock Exchange ("FCA").

Niet voor publicatie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Toine Damo
Public Relations Officer
T:             +31 (0) 20 3421 864
M:            +31 (0) 6 29 584 772
E:             toine.damo@fcagroup.com
W:            www.moparpress-europe.nl

 

laatste video's

geavanceerd zoeken

Zoek...

Van
Aan
Zoek

Afbeeldingen


Download

Bijlagen