01 November 2018

Connectie en protectie dankzij MoparŪ Connect

Mopar®, het aftersalesmerk van Fiat Chrysler Automobiles, introduceert  Mopar® Connect waarmee connectiviteit en protectie eenvoudig èn op afstand te bedienen zijn via de smartphone. Zo ben je verbonden met de auto ook als je er niet in zit.

Turijn/Lijnden, 1 november 2018

Mopar® Connect bestaat uit nieuwe connectiviteitsfunctionaliteiten die toegespitst zijn op de veiligheid van het voertuig. Met deze telematicaoplossingen kunnen diverse functies en parameters op afstand beheerd worden en kan er hulp worden ontvangen bij pech, een ongeval of diefstal van het voertuig.

Mopar® Connect is geïntegreerd met de connectiviteitsdiensten van  Uconnect LIVE (zoals eco:Drive, Jeep Skills en TomTom LIVE). Hier is my:Car aan toegevoegd samen met de nieuwe functionaliteiten my:Assistant en my:Remote Control.

My:Assistant kan hulp regelen bij pech, een ongeval of diefstal van het voertuig.

Met My:Remote Control kunnen de portieren op afstand ver- of ontgrendeld worden, kan de auto worden gezocht en kunnen er zogenaamde reminders gegeven worden.

Met My:Car Status kan de status van het voertuig, zoals status accu, brandstof en bandenspanning worden gecontroleerd .

Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional en Jeep voertuigen die geproduceerd zijn vanaf 2016 kunnen optioneel en after market met dit systeem worden uitgerust. De diensten zijn toegankelijk via de app 'Uconnect Live' en 'Alfa Connect' en kunnen worden gedownload via Google Play en de Apple Store. Bij aanschaf komt een jaarabonnement dat verlengd kan worden.

Mopar
Mopar, het aftersalesmerk van FCA voor accessoires, services, customer care en originele onderdelen is ook verantwoordelijk voor de connectiviteits-services die op de diverse FCA Group modellen beschikbaar zijn. Deze diensten en services combineren telematische onderdelen, touchscreens, apps en websites die digitale functionaliteit gebruiken als navigatie, entertainment, veiligheid en protectie om de rij-ervaring en het voertuigmanagement te verbeteren.


Prijzen 

Fiat & Fiat Professional inclusief jaarabonnement

€365

Alfa Romeo & Jeep inclusief jaarabonnement

€445 

 

 

VERLENGING ABONNEMENT

 

1 jaar

 

My:Car + My:Remote

€ 69

My:Car + My:Remote + My:Assistant

€ 99

 

 

2 jaar

 

My:Car + My:Remote

€ 124

My:Car + My:Remote + My:Assistant

€ 178

 

 

3 jaar

 

My:Car + My:Remote

€ 165

My:Car + My:Remote + My:Assistant

€ 235

 

-----------------------------------------EINDE BERICHT----------------------------------------

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

 

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) is de op 7 na grootste autofabrikant ter wereld. De groep ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt auto's, bedrijfswagens, onderdelen en productiesystemen wereldwijd. Het opereert met de merken Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Ram, Maserati, SRT (race divisie toegewijd aan high performance auto's) en Mopar (aftersalesmerk van FCA voor accessoires, services, customer care en originele onderdelen). Ook behoren Comau (productierobots), Magneti Marelli (elektronica) en Teksid (ijzer en aluminium onderdelen) tot FCA. FCA levert ook financieringen, lease- en huurdiensten door middel van dochterondernemingen, joint ventures en overeenkomsten met gespecialiseerde finance operators. FCA bevindt zich in 40 landen wereldwijd en onderhoudt commerciële klantrelaties in meer dan 140 landen. In 2017 verkocht FCA ruim 4,7 miljoen voertuigen. FCA is beursgenoteerd op de New York Stock Exchange ("FCAU") en de Milan Stock Exchange ("FCA").

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirco Rácz, Public Relations Manager.

T: 020 3421 809

M: 06 52000 188

E: mirco.racz@fcagroup.com

W: moparpress-europe.nl

 

 

laatste video's

geavanceerd zoeken

Zoek...

Van
Aan
Zoek

Afbeeldingen


Download

Bijlagen